De verkenningsles

Kinderen die nog niet klaar zijn voor hun eerste "echte" les kunnen bij ons steeds terecht in de verkenningsles. De gewenning naast en op het paard staat hier centraal waardoor nadien de stap naar hun eerste  rijles gemakkelijker genomen wordt.  Bovendien is het een activiteit waar de ouders samen met hun kinderen aan kunnen deelnemen.   

Deze les is niet echt leeftijdsgebonden. Natuurlijk is het belangrijk dat je kind eenvoudige instructies begrijpt om het verloop van de "les" te vergemakkelijken. De les wordt op een speelse manier aangepakt zodat de kinderen zich gemakkelijker ontspannen. Mama en papa hoeven zich geen zorgen te maken bij de begeleiding van de pony. We leggen jullie natuurlijk ook uit op welke manier de pony gevoerd wordt. Indien jullie graag zelf een pony klaarmaken, vragen we om een half uur vroeger aanwezig te zijn.

Inschrijving:

Gelieve je voor de eerste inschrijving via de link "Aanmeldingsformulier" aan te melden zodanig dat we jullie gegevens kunnen noteren. (Bovenaan deze pagina)


We hebben maar een beperkt aantal plaatsen. Snel inschrijven is de boodschap! We werken niet met reservaties omdat we gemerkt hebben dat niet alle kleine kinderen wekelijks aanwezig zijn.


Na de les kan je bevestigen of je de volgende week al dan niet terug komt.

Deze les gaat door op zondagnamiddag om 14u30